En aktiv og tradisjonsrik gård ved Osensjøen i Østerdalen
-Selskaper, konferanser, kurs, dåp, bursdager, julebord og overnatting!
   
-

Valmsnes Gård tar imot grupper på inntil 30 pers. for møter,kurs,selskaper,konferanser, -også jaktlag, Birkebeinere eller utdrikningslag! Man kan leie rom for overnatting, -med eller uten måltider.

Gårdens hovedhus er på 240 kvm og inneholder 7 soverom, alle med vedovn og vask - og i alt 24 sengeplasser. Samt stor peisestue, kjøkken, bad m. badstue, 3 toaletter, veranda og badestamp i hagen.

Selskaper vil foregå i gårdens koselige peisestue, som har nydelig utsikt til Osensjøen. På gården har vi også en hyggelig og stemningsfull Café i stabburet hvor mindre grupper kan få servering.

Gårdens egen kokk sørger for all matlagin til alle anledninger om ønskelig. Vi har alle rettigheter! Les mere om mat&drikke HER!

Her holder vi til, -se kart!    
-
 
     
-

På Valmsnes gård står kvalitetsmat i fokus. All mat vi serverer våre gjester er hjemmelaget. I tillegg bruker vi gjerne lokale råvarer og grønnsaker fra egen kjøkkenhage. Vi strekker oss langt for at alle som er hos oss får en matopplevelse utenom det vanlige.

Jonas Ruud-Lund, er utdannet kokk og har arbeidserfaring fra Statholdergaarden, Bølgen & Moi og Klosteret restaurant i Oslo.

Han vil sette sammen en meny som er tilpasset hvert enkelt selskap, med tilhørende vinmeny hvis det er ønskelig.

Fyr i peisen, levende lys, vakre fredfulle omgivelsen og nydelig mat skaper en uforglemmelig ramme rundt ditt selskap!

Vi tilrettelegger også for aktiviteter og underholdning om ønskelig!

     
 
Catering, -leveres eller hentes etter avtale!   Valmsnes Gård tilbyr catering til store og små selskaper.
-

Vi kan stå for maten til ditt bryllup, konfirmasjoner, barnedåp, bursdager, fester, julebord eller lunsjmøter.
Vi kan tilby alt fra tapas til 3 til 6 retters gourmetmenyer. All mat vi serverer er naturligvis hjemmelaget. Vi bruker lokale råvarer der det er mulig. Vi ønsker at alle som får mat fra oss skal få en spesiell og god matopplevelse. Det ligger derfor mye tid og stolthet bak hver rett som lages på vårt kjøkken.
Ta kontakt, så setter vi opp en meny som passer dine ønsker og behov!

Flere eksemper på retter, se HER

     
Naturskjønne omgivelser
     
-

Valmsnes Gård er omsluttet av vakker natur og ligger fredfullt til ved Osensjøen! Her har vi båt som gir mulighet for å komme på sjøen å feks sette garn eller bade. På gården har vi også Gårdsbutikk med salg av mange flotte produkter, grønnsaker fra egen kjøkkenhage og egg fra egne høner. Vi har også kuer og geiter! Området har mange aktivitets muligheter!Les mere om dette her.

Åmot kommune ligger i hjertet av Østerdalen. Kommunens største sentrum, Rena ligger langs Riksvei 3, 18 mil nord for Oslo. Kommunen byr på et mangfold av natur og friluftsaktiviteter.

     
   
Valmsnes Gård - Utsikt til Osensjøen - Tunet med gårdsbutikk/ cafe
 
   
Peisestuen - Stuen - Kjøkken
 
   
Anretningen - Dobbeltrom - Vedovn og vaskeservant i alle soverom
 

 
 
- -
Soverom   Soverom   Soverom
 
        ©
  -   -  


-


2008 © Valmsnes gård | 2460 Osen, Norway | +47 98018027 | julie.valmsnes@gmail.com