En aktiv og tradisjonsrik gård ved Osensjøen i Østerdalen

-Utleie

     
- Vi leier ut et stort laftet tømmerhus på gården til alle sosiale aktiviteter og selskaper, det være seg lunchmøter, jaktlag eller til Birkebeinere! Man kan leie rom for overnatting, -med eller uten måltider.

Huset er på 240 kvm og inneholder 7 soverom, alle med vedovn og vask -i alt 24 sengeplasser. Samt stor peisestue, bad m. badstue, 3 toaletter, kjøkken, veranda og badestamp i hage. Vi har også cafe i stabburet som kan leies ut til selkaper til mindre grupper. Ønskes diverse underholdnig eller aktiviteter kan det ordnes!

Gårdens egen kokk sørger for all matlagingom ønskelig.Vi har alle rettigheter! Les mere om mat&drikke HER!

 

 

Her holder vi til, -se kart!.

 

Gården er omsluttet av vakker natur og ligger fredfullt til ved Osensjøen! Her har vi båt som gir mulighet for å komme på sjøen å feks sette garn eller bade. På gården har vi også Gårdsbutikk med salg av mange flotte produkter, grønnsaker og egg fra egnehøner.Vi har også kuer av rasen Telemarksfe og geiter! Området byr på mange aktivitets muligheter!

Åmot kommune ligger i hjertet av Østerdalen. Kommunens største sentrum, Rena ligger langs Riksvei 3, 18 mil nord for Oslo. Kommunen byr på et mangfold av natur og friluftsaktiviteter.

-
   
Valmsnes Gård - Utsikt til Osensjøen - Tunet med gårdsbutikk/ cafe
 
   
Peisestuen - Stuen - Kjøkken
 
   
Anretningen - Dobbeltrom - Vedovn og vaskeservant i alle soverom
 

 
 
- -
Soverom   Soverom   Soverom
 
Her holder vi til, -se kart!        
  -   -  


-


2008 © Valmsnes gård | Julie Dahl | 2460 Osen, Norway | +47 98018027 | julie.valmsnes@gmail.com